Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ve Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Öğrencilerle İftar Programında Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, bugün iftarını Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin ile birlikte öğrenci yemekhanesinde yaptı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ve Prof. Dr. Hakan Aydın, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Afşın Alper Cerit ile Zafer Çağlıtalaslıgil de iftar programında yerini aldı.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar buluşmasına, Erciyes Anadolu Holding CEO Yardımcısı Murat Aksu ve Erciyes Anadolu Holding İnsan Kaynakları Direktörü Muharrem Yerer, Bellona İnsan Kaynakları Direktörü Kadir Yanmaz da katılım gösterdi.

Ezanın okunmasıyla oruçlarını açtıktan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Altun ve CEO Ertekin, öğrencilerle sohbet etti.

20 Mart 2024 Çarşamba