Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nde “Atatürk Portreleri Sergisi” Açıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nde “Atatürk Portreleri Sergisi” Açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sedef Kakma Sanatçısı Sedat Erdem tarafından hazırlanan eserler, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Zafer Bayburtluoğlu Sergi Salonu’nda görücüye çıktı.

“Atatürk Portreleri” konulu sergiye; Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu, Üniversitemiz Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. Muammer Hakan Poyrazoğlu, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin ile Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Levendoğlu katıldı.

Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezen Prof. Dr. Özsoylu, Prof. Dr. Özkan, Prof. Dr. Poyrazoğlu, Prof. Dr. Narin ve Prof. Dr. Levendoğlu, Sedat Erdem’den eserler hakkında bilgi aldı.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Özkan ve Prof. Dr. Poyrazoğlu tarafından Sedat Erdem’e plaket verildi.

Sergi, 2 gün daha ziyaretçilere açık olacak.

04 Mart 2024 Pazartesi