Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Hasar Tespiti İçin Bölgeye Gitti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından her türlü imkanını seferber eden Üniversitemiz deprem bölgesinde hasar tespiti yapmak üzere 8 kişiden oluşan Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden bir ekibi bölgeye gönderdi.

Deprem bölgesinden desteğini esirgemeyen Üniversitemiz, depremzede yaralıların tedavileri için bölgeye gönderdiği sağlık ekiplerinin yanı sıra hasar tespiti yapmak üzere de bugün 8 kişilik bir ekibi daha bölgeye gönderdi.

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizin yer aldığı 8 kişilik mühendis ekip bölgede gerekli incelemelerde bulunarak, binalarda hasar tespiti yapacak.

Garaj İdari Amirliği’nden yola çıkan ekip, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan tarafından yolcu edildi.

12 Şubat 2023 Pazar