Üniversitemiz Sosyal Tesisleri Personel, Öğrenci ve Vatandaşlara Açıldı

Üniversitemiz Sosyal Tesisleri Personel, Öğrenci ve Vatandaşlara Açıldı

Üniversitemize ait spor salonları ve sosyal tesisler; Kahramanmaraş merkezli depremden Kayseri'de etkilenerek geceyi dışarda geçiren vatandaşlara, personelimize ve öğrencilerimize açıldı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 ve Elbistan ilçesinde de 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve Kayseri'de de hissedilen deprem sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun başkanlığında oluşturulan Acil Durum Koordinasyon Kurulu tarafından üniversiteye ait spor salonları ve sosyal tesisler ile bin kişilik üniversite yemekhanesi personel ve vatandaşların kullanımına açıldı. Üniversitemiz tarafından Üniversite personeli ve yakınları, öğrenciler ile vatandaşlar için gece boyunca açılan stantlarda sıcak çorba ve çay ikramında bulunulmakta.

07 Şubat 2023 Salı