Üniversitemiz Tarafından “3. Uluslararası Kore Çalışmaları Konferansı” Düzenlendi

Üniversitemiz ve Azerbaycan Yabancı Diller Üniversitesi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Kore Çalışmaları konferansı düzenlendi.

Azerbaycan Yabancı Diller Üniversitesi düzenlenen konferansa; Kore’nin Azerbaycan Büyükelçisi Lee Eun Yong, Azerbaycan Yabancı Diller Üniversitesi Rektörü Kemal Mehdi Abdullayev, Üniversitemiz Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sırrı Göksel Türközü ile akademisyenler ve davetliler katıldı.

Azerbaycan Yabancı Diller Üniversitesi Rektörü Kemal Mehdi Abdullayev’in ve Üniversitemiz Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sırrı Göksel Türközü’nün açılış konuşmaları ile başlayan konferansta, 7 ülkeden katılımcılar sunum yaptı.

Konferansa verdiği katkılardan dolayı Azerbaycan Yabancı Diller Üniversitesi Rektörü Kemal Mehdi Abdullayev tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’a Şuşa tablosu hediye edildi.

Tablo, Üniversitemiz Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sırrı Göksel Türközü tarafından Rektörümüz Altun’a takdim edildi.

24 Mart 2023 Cuma