Üniversitemizden Deprem Bölgesi’ne Uzanan Yardım Eline Destek Yağıyor

Üniversitemizden Deprem Bölgesi’ne Uzanan Yardım Eline Destek Yağıyor

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından Kayseri Valiliği koordinasyonunda Üniversitemiz  tarafından deprem bölgesine uzatılan yardım eline destek yağıyor.

Üniversitemiz Acil Durum Koordinasyon Kurulu deprem bölgesinde yaralarını sarmaya çalışan afetzedeler için çalışmalarına hızla devam ediyor.

Yardım kampanyasının duyurulmasının ardından, Üniversitemiz personel ve öğrencileri ile vatandaşlar tarafından hazırlanan yardım paketleri Garaj İdari Amirliği’nde ekipler tarafından toplanıyor.

Yardım kampanyası kapsamında toplanan iklime uygun kullanılmamış kıyafet (mont, bot, yağmurluk, uyku tulumu, mat, çorap, atkı, bere, eldiven), battaniye, hijyen malzemeleri, bebek bezi, gıda paketleri, çocuk maması, ışıldak ve oyuncak gibi yardım malzemeleri ekipler tarafından tek tek kolilenerek, deprem bölgesine sevkiyata hazırlandı.

07 Şubat 2023 Salı