Üniversitemizin Deprem Bölgesine Yardım ve Destekleri Artarak Devam Ediyor

Üniversitemizin Deprem Bölgesine Yardım ve Destekleri Artarak Devam Ediyor

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Üniversitemizde başlatılan yardım kampanyası artarak devam ediyor.

Üniversitemizde Kayseri Valiliği koordinasyonundaki yardım kampanyasında toplanan iklime uygun kullanılmamış kıyafet, battaniye, hijyen malzemeleri, bebek bezi, gıda paketleri, su, çocuk maması, ışıldak ve oyuncak gibi yardım malzemeleri Üniversitemizde toplanmaya aralıksız devam ediyor.

Ayrıca malzemeleri getirme imkanı bulunmayanların irtibata geçmeleri halinde bulundukları bölgelerden Üniversitemiz tarafından alındığı yardım malzemeleri gönüllü öğrenciler tarafından özenle ayrıştırılarak, bir yandan da hızla tırlara yükleniyor.

Yardım kampanyası kapsamında bugün Üniversitemiz’den bölgeye; 2 tır ile 2 kamyon yardım malzemesi bölgeye sevk edildi.

09 Şubat 2023 Perşembe