Üniversitemizin Yürütücülüğünü Yaptığı TÜBİTAK 1004 Projesinin Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi

Yürütücülüğünü Üniversitemizin yaptığı Tükiye Bilimsel ve Teknolojik (TÜBİTAK) 1004 programı kapsamında, “Türkiye Tarımsal Üretiminde Küresel İklim Değişikliğine Uyumlu Sürdürülebilir Tarım Teknolojileri Platformu” projesinin resmi açılış toplantısını gerçekleştirildi.

Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ile akademisyenler katıldı.

Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, projenin önemine dikkat çekti.

Açılışı gerçekleştirilen 1004 Projesi kapsamında ülkeye önemli bir katma değer sağlanacağına dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Altun, projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Şahan da konuşmasında projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Üniversitemiz Araştırma Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özhan Şimşek de proje hakkında bilgiler verdi.

Açılış konuşmalarının ardından Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fazilet Vardar Sukan tarafından 1004- Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı İzleme Süreci hakkında sunum gerçekleştirildi.

01 Aralık 2023 Cuma