Veteriner Fakültemizde 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Dersi İle Başladı

Veteriner Fakültemizde 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Dersi İle Başladı

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı, Üniversitemiz eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Şahin’in “Bilim ve Diğer Disiplinlerden Farkı” konulu açılış dersi ile başladı.

Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen açılış dersine etkinliğin konuşmacısı Üniversitemiz eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Şahin’in yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci ile akademisyenler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, fakülteleri hakkında bilgiler vererek, Prof. Dr. Mehmet Şahin’e teşekkür etti.

Dekan İnci’nin konuşmasının ardından Prof. Dr. Mehmet Şahin “Bilim ve Diğer Disiplinlerden Farkı” konulu açılış dersini verdi.

10 Eylül 2021 Cuma