20. Öğrenci Bahar Şenliği 2-3-4 Mayıs 2019

Bu yıl “20. Öğrenci Bahar Şenliği” 2-3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde Erciyes Üniversitesi Merkez Kampüs Şenlik Alanı'nda yapılacaktır. “20. Öğrenci Bahar Şenliği” ile ilgili konser, etkinlik ve duyuruları http://baharsenligi.erciyes.edu.tr   web sayfasından takip edebilirsiniz.

Öğrenci Bahar Şenliği Düzenleme Komisyonu

Aktif Kalıtılım Yapacak Öğreci Kulüpleri BAŞVURULARI

20. Öğrenci Bahar Şenliği kapsamında 2-3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde aktif olarak görev almak ve tanıtım ve etkinlik düzenlemek isteyen  Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri bs-ogrenci@erciyes.edu.tr e-posta başvuru yapabilirler. Yapılacak değerlendirme sonucunda uygun başvurular şenlik aktivitelerine dahil edilecektir.

BİLGİ:
Berat DENİZ (Öğrenci Konsey Başkanlığı)

Spor Etkinlikleri Düzenleyecek Kişi ve Grub BAŞVURULARI

20. Öğrenci Bahar Şenliği kapsamında 2-3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde Saat:12.00 -18.00 arasında düzenlenecek olan spor etkinliklerinde yarışma, turnuva, etkinlik v.b. düzenlemek isteyen Erciyes Üniversitesi Mensubu kişi, grup yâda kulüpler
bs-spor@erciyes.edu.tr e-posta başvuru yapabilirler. Yapılacak değerlendirme sonucunda uygun görülecek etkinlikler şenlik programına dâhil edilecektir.

BİLGİ:
Öğr. Gör. Hasan AKSOYAK (Spor Bilimleri Fakültesi)

Müzik, Dans, Halk Oyunları Tiyatro Öğrenci Grubları Başvuruları.

20. Öğrenci Bahar Şenliği kapsamında 2-3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan sahne etkinliklerinde (konser, halk oyunları, dans, tiyatro sporu...vs) yer almak ve gösteri yapmak isteyen Erciyes Üniversitesi Mensubu, grup yada kulüpleri
bs-sahne@erciyes.edu.tr e-posta adresine öğrenci kimliklerinin ön yüzü ve performans videolarının YOUTUBE linkleri ile başvuru yapabilirler. Yapılacak değerlendirme sonucunda uygun görülecek etkinlikler şenlik programına dâhil edilecektir.

BİLGİ:
Dr. Öğr. Üyesi Gül Fahriye EVREN (Güzel Sanatlar Fakültesi)
Öğr. Gör. Onur TOPRAK (Güzel Sanatlar Fakültesi)

08 Mart 2019 Cuma