6. Uluslararası Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu İstanbul’da Düzenlenecek

6. Uluslararası Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu İstanbul’da Düzenlenecek

Üniversitemiz, Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı, İbn Haldun Üniversitesi ile İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi tarafından “6. Uluslararası Maneviyat Psikolojisi” sempozyumu düzenlenecek.

4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul Osmanlı Arşivleri Kongre Salonu’nda düzenlenecek sempozyum, 5 oturumda gerçekleştirilecek.

Sempozyumun açılışında, Erciyes Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERREM) Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Atak, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz konuşma yapacak.

09 Nisan 2019 Salı