Azerbaycan Hazar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hamlet İsahanlı Üniversitemizde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Azerbaycan Hazar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hamlet İsahanlı Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ), öğrencilere“ Hazana Övgü” konulu konferans verdi.

Edebiyat Fakültesi tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevinç Üçgül, Prof. Dr. Hamlet İsahanlı’ya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğr. Gör. Nihal Şengün, solistliğinde mini konser verildi.

Konserin ardından, etkinliğin konuşmacısı Azerbaycan Hazar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hamlet İsahanlı, “Hazana Övgü” isimli kitabını anlattı.

12 Mart 2019 Salı