Rektörlük 'ten Haberler

Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren ve ameliyat olan İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ikinci sınıf öğrencisi İrem Nur Güneş, tedavisinin ardından kendisi ile yakından ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ikinci sınıf öğrencisi İrem Nur Güneş, okul dışında beyin kanaması geçirerek Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Daha sonra İrem Nur Güneş’in sınıf arkadaşları sosyal medya üzerinden Rektörümüz Mustafa Çalış’tan yardım isteğinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise öğrencilerinin yardım isteğini geri çevirmeyerek, beyin kanaması geçiren öğrenciyi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirterek, burada ameliyat ettirdi.

Tedavisi ardından taburcu olan Güneş, tedavisi boyunca kendisi ile yakından ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Makamında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile bir süre sohbet eden Güneş, rektörümüze tedavisi boyunca destekleri ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Beyin Kanaması Geçiren İrem Nur Güneş, Tedavisinin Ardından Rektörümüzü Ziyaret Etti Beyin Kanaması Geçiren İrem Nur Güneş, Tedavisinin Ardından Rektörümüzü Ziyaret Etti
Toplam 1928 görüntüleme
02 Ocak 2020 Perşembe