ERÜ Hukuk Fakültesi Yeni Mezunlarını Verdi

ERÜ Hukuk Fakültesi Yeni Mezunlarını Verdi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Hukuk Fakültesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında 228 öğrenci mezun oldu.

Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan, mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Doğan, “Mezuniyet törenleri bizler için çok özel günlerdir. Çünkü bugün öğrencilerimizin meyvesini alıyoruz. Siz aileler de çocuklarınızla birlikte sevinip, onlarla birlikte üzüldünüz. Onlar sınava girerken siz de onlarla heyecanlandınız. Bundan dolayı bugün onlarla birlikte heyecanlanmak ve sevinmek sizin en büyük hakkınız. Ben bunca yıl çocuklarınız için göstermiş olduğunuz fedakârlıklar için sizleri tebrik ediyorum.  Bizim fakültemiz genç bir fakülte. Bir insanın reşit olması için 18 yıla ihtiyacı vardır. Fakat bu süre kurumlarda daha erken veya daha geç olabilir. Biz çok iddialı değiliz ama iddialıyız. İyi yolda ilerliyoruz. Sevgili öğrenciler sizleri bundan sonraki meslek hayatınıza uğurluyoruz. Biz burada size sadece pozitif hukuk kurallarını anlatmadık. Özellikle sizlerden adil, dürüst ve çalışkan olmanızı istedik. Eğer hayatınızı bu şekilde devam ettirirseniz hayatınızda mutlu, mesleğinizde başarılı olursunuz. Sizlerden beklentimiz hukukçu olarak mesleğinizi yaparken bağımsızlığınızdan taviz vermeyin ve dik durun” dedi.

Konuşmanın ardından mezun öğrencilere diplomaları verildi. Mezun öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatmaları ile tören sona erdi.

Video için tıklayız
16 Haziran 2017 Cuma