AKADEMİK BAŞARILAR
Eczacılık Fakültesi TÜBİTAK 2209 A /B Öğrenci Projeleri Başarısı

Eczacılık Fakültesi TÜBİTAK 2209 A /B Öğrenci Projeleri Başarısı

Erciyes Üniversitesi öğrencileri tarafından “2209 A/B Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı” kapsamında geliştirilen projeler alanında destek almaya hak kazanmıştır.

TÜBİTAK’a, akademisyen danışmanlara ve sanayi danışmanlarına öğrenci projelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

2209A projeleri

1. Sadi Yusufbeyğglu (öğrenci)             Yrd. Doç. Dr. İsmail Öçsoy (Danışman)

2. Çağla Çelik (öğrenci)                       Yrd. Doç. Dr. İsmail Öçsoy (Danışman)

3. Kadir Büyükbakırcı (öğrenci)            Yrd. Doç. Dr. İsmail Öçsoy (Danışman)