AKADEMİK BAŞARILAR
Edebiyat ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerimizin Ulusal Kitap Çalışmaları

Edebiyat ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerimizin Ulusal Kitap Çalışmaları
Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi öğretim üyelerimizin aşağıda listelenen ulusal kitap çalışmaları yayımlanmıştır.  Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

"Kötücül Kadın, Türk Edebiyatında Kötücül Kadın İmgesi" -  Doç. Dr. Şahika Karaca (Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü)

"Kayseri Türküleri ve Oyun Havaları" - Dr. Öğr. Üyesi Erol Aksoy (Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü)/ Dr. Öğr. Üyesi Erhan Çapraz (Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü)

‘‘Heidegger’de Metafizik Fark’’ - Doç. Dr. Sinan KILIÇ (Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü)

‘‘Dünden Bugün Türkiye Türkçesi’’ - Prof. Dr. Nevzat ÖZKAN (Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü)