AKADEMİK BAŞARILAR
Eğitim Fakültesi Öğrencilerimizin Hazırladığı “5 Lisans Projesi” TÜBİTAK’tan destek aldı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmeyi amaçladığı 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı programında öğrenim gören üçüncü sınıf öğrencilerinin, Arş. Gör. Galip Öner danışmanlığında hazırlamış oldukları 4 lisans projesi, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı programında öğrenim gören üçüncü sınıf öğrencilerinin, Arş. Gör. Dr. Gürkan Moralı danışmanlığında hazırlamış oldukları 1 lisans projesi TÜBİTAK’tan destek aldı.

Fatma Zehra Yurtsev, Şeyma Bahadırtaş, Sadettin Şimşek, Onur Sarıgül ve Bengisu Akçakaya’nın proje yürütücüsü oldukları, Kenan Ukuş, Mustafa Özdoğan ve Gülyeter Cihan’ın ise araştırmacı olarak yer aldıkları TÜBİTAK Lisans Projelerinde öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Rektörlük

06 Haziran 2018 Çarşamba