AKADEMİK BAŞARILAR
Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fulya Tahan ve Arkadaşlarına XXIV.Ulusal Allerji ve Klinik İmmünoloji Kongresi'nden Ödül

Sayın
Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Fulya Tahan ve arkadaşları 18-22 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “XXIV.Ulusal Allerji ve Klinik İmmünoloji Kongresi" nde "Astım - 2" kategorisinde sunulan Astımlı Çocuklarda Nefes Havası sHLA-G Düzeyleri başlıklı bildirileri ile posterler arasından birincilik ödülüne layık görülmüştür.
Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.
Rektörlük
02 Ocak 2018 Salı