AKADEMİK BAŞARILAR
Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunları BASE 2017 Sergisinde

Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunları BASE 2017 Sergisinde

Türkiye’deki kolektif Güzel Sanatlar Fakülteleri yeni mezunlar sergisi BASE, her yıl bu fakültelerden yeni mezun olmuş öğrencilerin çalışmalarına ev sahipliği yapmaktadır. Sergide yer alacak çalışmalar yerli ve yabancı sanatçılar, sanat tarihçileri, küratörler, akademisyenler, koleksiyonerler ve tasarımcılardan oluşan prestij sahibi bir kurul tarafından özenle seçilmektedir (Seçici kurul hakkında detaylı bilgi için: https://www.base.ist/jueri). Bu yönüyle sergi sanat camiasında büyük öneme sahiptir.

BASE 2017 için Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2017 mezunlarından Zafer GEYİKÇİ, Birsen KENDİRCİ ve Veysel Karani DAŞÇI seçici kurul tarafından başarılı görülmüştür. Mezunlarımızın eserleri, İstanbul Tasarım Bienalı dahil pek çok önemli kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yapan tarihi ve görkemli Galata Rum Okulu binasında gerçekleşecek BASE 2017 sergisinde yer alacaktır.

Mezunlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

01 Kasım 2017 Çarşamba
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR