AKADEMİK BAŞARILAR
Hakan Çetinsaya İyi Klinik Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin TÜBİTAK AYDE-KAP- SAYEM 2018-01 Çağrı Kapsamındaki Proje Başarısı

TÜBİTAK  AYDE-KAP- SAYEM 2018-01 çağrısı [ Yüksek Katma Değerli Ürün veya Ürün Grubu Geliştirilmesini Sağlayacak Sanayi Yenilik Ağ Mekanizması ] kapsamında yapılan 28 proje başvurusundan 10 adedi desteklenmeye hak kazanmış olup,   proje ortaklığını üniversitemiz Hakan Çetinsaya İyi Klinik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Abdi İbrahim İlaç San. ve Tic. A.Ş.‘nin yaptığı "İnovatif Modifiye Salım ve İnovatif Sabit Dozlu Kombine İlaç Geliştirilmesi” isimli proje  desteklenen 10 proje arasında yer almıştır. Proje ekibinde yer alan merkez müdürümüz Doç.Dr. Zafer Sezer ve müdür yardımcısı Dr. Öğr.Üyesi Ahmet İnal'ı Üniversite-Sanayi işbirliğine örnek teşkil edecek bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, merkezimizin başarılı faaliyetlerinin devamını diliyoruz.

22 Nisan 2019 Pazartesi
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR