Mühendis Çırak Akademisi Başlıyor

Oran Kalkınma Ajansı ve Erciyes Teknopark iş birliği ile firmalarımızın yetişkin personel kapasitesinin arttırılması, üniversite öğrencilerinin yetiştirilerek firmalarımıza yarı zamanlı/tam zamanlı istihdamının sağlanması amacıyla düzenlenen Mühendis Çırak Akademisi başlıyor.

Program kapsamında ilk olarak bölgemizdeki yazılım firmalarının birçoğunun ihtiyaç duyduğu orta seviyede C# ve Java programlama konusunda eğitimler düzenlenecektir. Eğitim içeriği ve başvuru detayları aşağıdaki linkte yer almakta olup, kayıt yaptırmanız zorunludur.

Kayıt için tıklayınız.

EĞİTİM DETAYLARI

Son Başvuru Tarihi : 16 Kasım 2018

Seviye Belirleme Sınav Tarihi : 18 Kasım 2018 ( Yer ve saat başvuru yapanlara mail ile bildirilecektir.)
Eğitim Süresi: 60 saat - 5 Hafta ( Aralık ayı boyunca her hafta sonu | (09:00-13:00 – 13:00-18:00)
Eğitim Ücreti: ÜCRETSİZ
Kontenjan: 25 Kişi
Eğitim Yeri: LAB Erciyes Akıllı Sınıf
Eğitmen: Ömer ATİLA, Okan KIZILIRMAK

*Eğitime %80 katılım zorunludur.

Mühendis Çırak Akademisi Başlıyor Mühendis Çırak Akademisi Başlıyor
01 Kasım 2018 Perşembe