Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Coşkusu

Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Coşkusu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında 235 öğrenci mezun oldu.

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nafiz Kahraman, Kayseri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Rektör Yardımcısı ve Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nafiz Kahraman, yaptığı konuşmada, 235 yeni mezunun bugün itibariyle işbaşı yaptığını kaydetti.

Prof. Dr. Kahraman, “Dünya’ya geldikleri günden itibaren evlatlarını başarılı olacakları kaygısıyla büyüttünüz. Üzerlerine her gün titrediniz. Büyük fedakârlıklar içerisinde yetiştirdiğiniz çocuklarınız bugün mezun oluyor. 2 yıl içerisinde bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınızı günümüzün teknolojik şartlarına uygun, iyi bir üniversitede üretken bireyler olarak yetiştirdik ve uğurluyoruz. Dileğimiz onların başarılı olmasıdır. Bugün sizlerin en mutlu günüdür. Bizim ürünlerimiz sizlersiniz. Sizlerin başarısı bizlerin başarısı olacaktır” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise konuşmasında, Erciyes Üniversitesi’nin Türkiye’nin en gelişmiş üniversitelerden biri olduğunu ve birçok alanda başarı elde eden bir üniversite konumuna geldiğini söyledi.

Prof. Dr. Karamustafa, “Erciyes Üniversitesi temel sağlık birimlerinde, sosyal bilimlerde ve birçok alanda başarıyla dolu önemli bir üniversite konumuna gelmiştir. Bugün Mustafa Çıkrıkçıoğlu Yüksekokulunda mezun ettiğimiz siz gençlerden, eğitim almış olduğunuz alanlarda büyüyen, gelişen ve uluslararası platformda daha rekabet edebilen alanlarda başarı bekliyoruz” diye konuştu.

Mezuniyet töreni okul birincisinin mezuniyet kütüğüne plaket çakması ve mezun öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından son buldu.

28 Haziran 2018 Perşembe