Rektörlük 'ten Haberler
OSB Başkanlığına Yeniden Seçilen Nursaçan’dan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret

1 Mart 2019 tarihinde düzenlenen olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yeni görev süresince de Erciyes Üniversitesi ile ortak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Ziyarette üniversite - sanayi işbirliğine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış da, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetimine, yeni dönemlerinde başarılar diledi.

OSB Başkanlığına Yeniden Seçilen Nursaçan’dan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret OSB Başkanlığına Yeniden Seçilen Nursaçan’dan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret
05 Mart 2019 Salı
Rektörlük Duyuruları