REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz, Mezun Olduğu İmam Hatip Lisesi’nde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektörümüz, Mezun Olduğu İmam Hatip Lisesi’nde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, 1987-1988 Eğitim-Öğretim döneminde mezun olduğu Kayseri Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Kayseri Anadolu İmam-Hatip Lisesi tarafından düzenlenen öğrencilerle söyleşi programına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, öğrencilere İmam-Hatip yıllarındaki anılarından bahsetti.

Söyleşide öğrencilere başarılı olmanın ve kariyerin yolları hakkında da tavsiyelerde bulunan Rektörümüz Çalış, başarıya ve hedefe ulaşmak için çok çalışmanın, özveri ve gayretin gerektiğini söyledi.

Programın ardından Okul Müdürü Tevfik Kök tarafından, Rektörümüz Çalış’a, Rektörümüzün okullarında eğitim gördüğü dönemdeki fotoğrafı ve kayıt belgesini hediye etti.

14 Mayıs 2019 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ