AKADEMİK BAŞARILAR
Tıp Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Munis Dündar'ın Başarısı

Tıp Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Munis Dündar'ın Başarısı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Münis Dündar, 26 Ekim 2018 tarihinde MAGI Araştırma Merkezi- İTALYA/BRESCIA da " Rare Disease Approches –Diagnosis Treatment" konferansı,  07 - 11 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya / Belek'te düzenlenen "13. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi 2018"e davetli konuşmacı olarak katılmış olup "Ulusal Genetik Konsorsiyumu" ve "Avrupa Biyoteknoloji Derneği" adlı konferanları , 23 - 24 Kasım 2018 tarihleri arasında Arnavutluk-TİRAN'da düzenlenen "3 th International Conference on Applied Biotechnology" kongresinde açılış konuşmasını ve  "How Todays's Biotechnology Modifiying Future And EBTNA"  başlıklı konferansı sunmuştur.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Rektörlük

28 Kasım 2018 Çarşamba