Üniversitemiz ve ANKA Vakfı Tarafından Düzenlenen Açık Hava Heykel Yarışması Sonuçlandı

Üniversitemiz Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı ve Anka Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen açık hava heykel yarışması sona erdi.

Üniversitemiz Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı ve Anka Vakfı işbirliği ile düzenlenen açık hava heykel yarışmasında finale kalan eserler, 17 Eylül 2019 tarihinde jüri tarafından değerlendirilerek dereceye giren, mansiyon alan yarışmacılar, eserleri ve ödülleri belirlendi.

Yapılan yarışma soncunda Öykü Arda “Kesişen Döngüler” çalışması ile birinci olarak 10 bin TL, Nadire Nur “ABC“ çalışması ile ikinci olarak 5 bin TL, Büşra Kara “Mola” isimli çalışması ile üçüncü olarak 3 bin TL, Ahmet Ulutaş “Beton Hayatlar” ve Aleyna Kanar da “Uçarı” çalışmaları ile mansiyon ödülü olan bin TL ödülü almaya hak kazandılar.

Yarışmada dereceye girenlere 21 Eylül 2019 Cumartesi günü Anka Vakfı bahçesinde heykellerin sergileme alanında ödülleri takdim edildi.

17 Ekim 2019 Perşembe