Üniversitemizde “ HZ. Peygamber ve Gençlik” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemizde “ HZ. Peygamber ve Gençlik” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi  tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında “ HZ. Peygamber ve Gençlik” konulu panel düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi  Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’in yaptığı etkinlikte, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Salahattin Polat ‘Tüketirken Tükenmek: Gençlerin Tüketim Kültürü’, Prof. Dr. Şevki Aydın, ‘Hz. Peygamber’in Eğitim Anlayışını Günümüze Taşıyabilmek’ ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt ise ‘Günümüz Gençliğinin Temel İnanç Sorunları’ konularında konuşma yaptı.

28 Kasım 2018 Çarşamba