Vefat Eden Eski Rektör Yardımcımıza Tören Düzenlendi

Vefat Eden Eski Rektör Yardımcımıza Tören Düzenlendi

Üniversitemiz Eski Rektör Yardımcısı ve Fen Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Palamutoğlu için görev yaptığı fakülte önünde tören düzenlendi.

90 yaşında hayatının kaybeden eski rektör yardımcımız için tertiplenen cenaze törenine, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ve Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak, Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Kara, dekanlar, Prof. Dr. Mehmet Palamutoğlu’nun yakınları, çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan törende Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Öztürk, Prof. Dr. Mehmet Palamutoğlu’nun sevilen bir akademisyen olduğunu söyledi.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven de konuşmasında, “Prof. Dr. Mehmet Palamutoğlu hocamızın, üniversitemizin mühendislik ve fen fakültelerine büyük emekleri olan bir hocamızdır. Buradaki hocalarımızın büyük bir kısmı mesai arkadaşı, büyük bir kısmı da öğrencisi olmuştur. Prof. Dr. Mehmet Palamutoğlu hocamız, üniversitenin bugünkü akademik ve bilimsel alt yapısının oluşturulmasında büyük katkılar sağlamış bir hocamızdır” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan duanın ardından Prof. Dr. Mehmet Palamutoğlu’nun tabutu omuzlarda cenaze aracına taşındı. Hunat Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.

Video için tıklayınız
10 Nisan 2018 Salı