Veteriner Fakültemizde Kedi ve Köpekler için Aşılama Rehberi Anlatıldı

Veteriner Fakültemizde Kedi ve Köpekler için Aşılama Rehberi Anlatıldı

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ)  Veteriner Fakültesi ve Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Derneği (KHVHD) tarafından “Kedi ve Köpekler için Aşılama Rehberi” konusunda workshop düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, Dekan Yardımcısı ve Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, etkinliğin önemine değindi ve katılımcılara teşekkür etti.

KHVHD Başkanı Erkut Gören de konuşmasında, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Açılış konuşmasının ardından KHVHD Aşı Rehberi Bilimsel Kurulu Üyesi Prof. Dr. Öznur Aslan, “Kedi ve Köpekler için Aşılama Rehberi” konusunda sunum gerçekleştirdi.

02 Nisan 2019 Salı