REKTÖRLÜK HABERLERİ
ODTÜ, Ankara ve Gazi Üniversitesi Rektörleri Rektörümüz Prof. Dr. Altun'u Ziyaret Etti

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette üniversiteler arasında gerçekleştirilecek ortak faaliyetler ve işbirliği projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Altun; Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Prof. Dr. Musa Yıldız’a Üniversitemizin gümüş işlemeli tabağını hediye etti.

19 Ocak 2024 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ