YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar ve Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Deprem Bölgesinden Üniversitemiz Hastanelerine Sevk Edilen Yaralıları Ziyaret Etti

Yükseköğretim Kurulu  Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Erciyes Üniversitesi  Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ile birlikte Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeden Üniversitemiz Hastanelerine sevk edilen yaralıları ziyaret ederek, durumları hakkında bilgiler aldılar.

Üniversitemizde bir yandan deprem bölgesine yardım malzemeleri ve sağlık ekiplerini yollarken, diğer yandan da Bölgeden Tıp Fakültesi Hastanelerine sevk edilen yaralı depremzedelerin tedavisine devam ediliyor.

Kahramanmaraş'ta ki incelemelerinin ardından Kayseri'ye gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ile birlikte Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi gören yaralı depremzedeleri ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgiler aldı.

Yaralılar ile yakından ilgilenen YÖK Başkanı Özvar ve Rektörümüz Altun, yaralı depremzedelerimize geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

YÖK Başkanı Özvar'ın yaralı depremzedeleri ziyaretine YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz ve YÖK Genel Sekreteri Süleyman Necati Akçeşme ile Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da eşlik etti.

11 Şubat 2023 Cumartesi