“Güzfest 2018” Etkinlikleri Tiyatro Gösterimlerinin Ardından Sona Erdi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen “Güzfest 2018” etkinliği, hafta sonu   “Çocuğum”, “Alevli Günler” ve “Sağırlar Resitali” adlı tiyatro gösterimlerinin ardından sona erdi.

Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Deniz ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Hafta sonu etkinlikler kapsamında, Düşler Sahnesi Sanat Topluluğu tarafından hazırlanan Irmak Bahçeci’nin yazdığı  “Alevli Günler” , Margaret Mayo’nun kaleme aldığı “Çocuğum” ve yazarlığını Mustafa Özer’in yaptığı “Sağırlar Resitali” isimli tiyatro oyunu sergilendi.

30 Ekim 2018 Salı
2015 - 2018 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi