Üniversitemizden Kurumsal Ödül Alan, Bilimsel Araştırma Projeleri ve Ulusal-Uluslararası Patent Başvuruları Tescil Edilen Akademisyenlerimize Teşekkür

Üniversitemizde 2023 yılında kurumsal ödül alan, bilimsel araştırma projeleri kabul edilen ve ulusal-uluslarası patent başvuruları tescil edilen akademisyenlerimize, teşekkür belgesi takdim edildi.

Üniversitemiz Araştırma Dekanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ve Prof. Dr. Hakan Aydın, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekreter Yardımcımız Doç. Dr. Afşın Alper Cerit,Araştırma Dekanı Doç. Dr. Gökmen Zararsız ile akademisyenler katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada kurumsal ödüle layık görülen, araştırma projeleri kabul edilen ve projelerine patent alan akademisyenleri çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılar diledi. Araştırma Dekanı Doç. Dr. Gökmen Zararsız ise konuşmasında araştırma dekanlığının faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi vererek, akademisyenleri tebrik etti.

Konuşmaların ardından araştırma projeleri kabul edilen ve projelerine patent alan akademisyenlere teşekkür belgesi takdim edildi.

Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

01 Nisan 2024 Pazartesi