17. Geleneksel Spor Şenliği Ödülleri Sahiplerini Buldu

17. Geleneksel Spor Şenliği Ödülleri Sahiplerini Buldu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından basketbol, voleybol, mini futbol, masa tenisi ve satranç kategorilerinde düzenlenen 17. Geleneksel Spor Şenliği’nde dereceye giren sporculara ve takımlara törenle ödülleri verildi.

Süleyman Demirel Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine; Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Genel Sekreter Doç. Dr. Eyyup Ecevit,  Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Kara, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Altun, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yahya Polat ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, etkinliğe katılan sporcuların kampüse canlılık getirdiğini söyledi.

Rektör Güven, “Bu spor etkinliklerini düzenleyen, destek veren ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Etkinliğe 1000’in üzerinde sporcu katıldı ve bu sporcular kampüsümüze canlılık getirdi. Başarılı olan arkadaşlarımızı ayrıca tebrik ediyorum. Fakat buraya katılmak ve fırsat bulup sporla ilgilenmek zaten bir başarı. Biz Erciyes Üniversitesi olarak büyük bir aileyiz. Bu aile arasında bağları güçlendirmek için bu tür etkinlikler çok önemli. Bu etkinlikleri devam ettirmeye çalışıyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından ise Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 17 Nisan- 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında 17.’si düzenlenen geleneksel spor şenliğinde; mini futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç ve salon okçuluk kategorilerinde personel ve öğrenci gruplarında dereceye giren takım ve sporculara madalya ve kupaları verildi.

video için tıklayınız
24 Mayıs 2017 Çarşamba