2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti

Kayseri 2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Sayın Ercan Teke, Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesini ziyaret etti.

Dekanlık Makamında gerçekleştirilen ziyarette, havacılık ve eğitim işbirliği alanlarında görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası, fakülte eğitim kompleksi ve uçak hangarı gezildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk’ün de hazır bulunduğu ziyaretin sonunda Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Yılmaz tarafından, Hava Tuğgeneral Sayın Ercan Teke’ye çini vazo takdim edildi.

03 Kasım 2017 Cuma