REKTÖRLÜK HABERLERİ
Ampute Milli Takım Oyuncusu ERÜ Öğrencisi Mehmet Yunsur'dan Rektörümüze ziyaret

Ampute Milli Takım Oyuncusu ERÜ Öğrencisi Mehmet Yunsur'dan Rektörümüze ziyaret

Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası’nda İngiltere’yi 2-1 yenerek şampiyon olan ampute milli futbol takımın sporcularından ERÜ Beden Eğitimi Meslek Yüksekokulu antrenörlük ikinci sınıf öğrencisi olan Mehmet Yunsur, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette ampute milli takım oyuncu Mehmet Yunsur ile bir süre sohbet eden Rektör Güven, Mehmet Yunsur’u kendisinin ve milli takımın başarısından dolayı tebrik etti.

Ziyarette ampute milli takım oyuncusu Mehmet Yunsur, Rektör Güven’e milli takımda giydiği 13 numaralı formasını hediye etti.

Rektör Güven ise ampute milli takım oyuncusu Mehmet Yunsur’a içinde üniversitenin tanıtım materyallerinden oluşan çanta hediye etti.

27 Ekim 2017 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ