Ay Çocuk Eğitim Merkezi Yenilendi

Ay Çocuk Eğitim Merkezi Yenilendi

Üniversitemiz personel çocuklarına hizmet veren Ay Çoçuk Eğitim Merkezi, başta su ve elektrik tesisatlarının yenilenmesi olmak üzere kapsamlı bir onarımdan geçirildi.

Bir süredir onarım yapılmak üzere mevcut öğrencilerin Yıldız Çocuk Eğitim Merkezine taşınması suretiyle kapatılan Ay Çocuk Eğitim Merkezi, 22 Ocak 2018 Pazartesi günü kapılarını çocuklarımıza yeniden açtı.

Açılış münasebetiyle yapılan törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Ay ve Yıldız Çocuk Bakımevleri Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Yrd. Doç. Dr. Gökhan Şahan, Ay ve Yıldız Çocuk Eğitim Merkezleri Koordinatörü Arş. Gör.  Almıla Elif Selçuklu,  Çocuk Eğitim Merkezleri Müdür Yardımcısı İlknur Altıparmak, idari personel, veliler ve çocuklar katıldılar.

Törende kısa bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, çocuklarımızın en değerli varlıklarımız ve ülkemizin geleceği olduğuna dikkat çekerek, onlara yapılacak yatırımın öncelenmesi gerektiğine ve sağlıklı ortamlarda hizmet vermenin önemine değindi.

22 Ocak 2018 Pazartesi