Diş Hekimliği Fakültesi Yeni Mezunlarını Verdi

Diş Hekimliği Fakültesi Yeni Mezunlarını Verdi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi mezunlarını verdi.

Sabancı Kültür Sitesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Erciyes Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Kara, Bezmi Alem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Alkan, Kayseri Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Maraş, hayırsever iş adamı Mert Tatar ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci aileleri katıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk, mezun öğrencilere hitaben “Türkiye’nin en iyi Diş Hekimliği fakültelerinin birinden mezun oldunuz. Çalışma hayatınızda bunun avantajını göreceğinizi düşünüyorum. Bütün yaşamınız boyunca devletimize sadakat ile bağlı kalıp liyakat esasına uygun hareket ediniz.” öğüdünde bulundu.

Prof. Dr. Adnan Öztürk’ün konuşmasının ardından Fakülte birincisi Rabia Duman mezuniyet kütüğüne isimliğini çaktığı tören, mezun öğrencilerin yemin etmesi, diplomalarının verilmesi ve hep birlikte keplerin havaya fırlatılmasıyla sona erdi.

09 Ağustos 2018 Perşembe