ERSEM’den İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu’na Ziyaret

Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM) Türkçe hazırlık öğrencileri tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu ziyaret edildi.

ERSEM TÖMER'de Türkçe hazırlık okuyan öğrenciler ile Türk Kızılayı Kayseri Toplum Merkezi işbirliğinde İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarette 140 engelli öğrenciye uluslararası öğrenciler tarafından, atkı, bere ve eldiven hediye edildi.

Etkinlik, Çad, Madagaskar, Etiyopya, Kenya, Ruanda, Kazakistan, Kırgızistan, Ahıska ve Endonezyalı öğrencilerin dans gösterileri ve müzik dinletilerinin ardından sona erdi.

04 Aralık 2019 Çarşamba
11 Haz PerşembePatent Store Açıldı!
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi