ERSEM TÖMER’de Eğitim Alan Yabancı Uyruklu Öğrencilere Şehir Gezdirildi

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM) TÖMER tarafından 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi uluslararası öğrencilerine yönelik Kayseri Şehir Oryantasyonu gerçekleştirildi.

ERSEM TÖMER ve Türk Kızılay’ı Kayseri Toplum Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen şehir oryantasyonu çerçevesinde ERSEM'den hareket edilerek, Kayseri Şehitliği, Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi, Hunat Camisi, Kayseri Kalesi, Kayseri Valiliği, KAYBİS, tramvay durağı, Kayserispor Pasolig Gişesi, Kurşunlu Camisi, Kayseri İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Otobüs Terminali, Tren Garı, Kayseri Şehir Hastanesi, Kadir Has Stadyumu gibi yerler yabancı uyruklu öğrencilere tanıtıldı.
Oryantasyon programı Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Atlı Polis Grup Amirliği'nde ikram edilen yemeğin ardından sona erdi.

25 Ekim 2019 Cuma