ERÜ’de “Stratejik Planlama Eğitimi” Verildi

ERÜ’de “Stratejik Planlama Eğitimi” Verildi

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından birimlerin strateji hazırlama komisyon üyelerine eğitim verildi.

İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitim toplantısına; Rektör Yardımcısı ve Stratejik Plan Hazırlama Kurulu Başkanı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Stratejik Plan Hazırlama Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Asuman Akdoğan, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali İhsan Yıldız, Stratejik Plan Hazırlama Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mustafa Koçer, İç Denetçi Yusuf Gönülal’ın yanı sıra, birimlerin strateji hazırlama komisyon üyeleri katıldı.

Eğitimde, Stratejik Plan Hazırlama Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Asuman Akdoğan, kurumda stratejik plan hazırlama süreci ile birimlerin kendi stratejik planlarını nasıl hazırlaması gerektiği konusunda bilgiler verdi.

İç Denetçi Yusuf Gönülal da, stratejik planın mevzuatını anlattı.

01 Haziran 2017 Perşembe