ERÜ’de Safiye Çıkrıkçıoğlu ile Sosyal Bilimler Yüksekokullarından 230 Öğrenci Mezun Oldu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi mezunlarını verdi.

Süleyman Demirel Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Kayseri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Yalçın ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Törenin açış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hasan Yalçın yaptı. Prof. Dr. Yalçın, “Sevgili gençler, hocalarımız sizlerin gelişimi için ellerinden gelen her şeyi yaptı. Gerek teorik derslerde, gerek pratik derslerde, gerekse de hayatınız ile ilgili konularda sizlere rehber olmaya çalıştılar. O yüzden sizlerin adına eğitiminizde emeği geçen bütün hocalarınıza teşekkür ediyorum. Artık meyve toplama zamanı. Ailelerinizin sizden bir beklentisi var. Nedir o beklentileri? Sizlerden vatanınıza ve milletinize en iyi şekilde hizmet etmenizi bekliyorlar” dedi.

Kayseri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun da yaptığı konuşmasında, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Boztosun, “Bugün iki güzide okulumuzun mezuniyet törenindeyiz. Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bizim değer verdiğimiz okullarımız. Mezun öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizden bundan sonraki hayatlarında kendilerini sürekli geliştirerek, başarılı bir iş hayatı diliyorum” diye konuştu.

Mezuniyet töreni yüksekokul birincilerinin mezuniyet kütüğüne plaket çakması, diploma takdimi ve mezun öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatmasının ardından son buldu.

Video için tıklayınız
27 Haziran 2018 Çarşamba