ERÜ Hastaneleri Üroonkoloji Konsey Toplantısı 18 Kasım’da Gerçekleştirilecek

ERÜ Hastaneleri Üroonkoloji Konsey Toplantısı 18 Kasım’da Gerçekleştirilecek

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Üroonkoloji Konsey Toplantısı” 18 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Radisson Blu Hotel’de gerçekleştirilecek toplantı hakkında bilgiler veren ERÜ Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Demirtaş, bu yılki konsey toplantısının konusunun “Böbrek Tümörlerine Yaklaşım” olduğu kaydetti.

Toplantıya sadece Erciyes Üniversitesi Hastanelerinden değil çevre hastanelerden de üroloji, radyoloji, nükleer tıp, patoloji, onkoloji ve radyasyon onkolojisinden çok sayıda uzmanın katılacağını belirten Doç. Dr. Demirtaş, “Böbrek tümörlerine yönelik tanı ve tedavi yöntemlerinin bütün yönleriyle ele alınacağı toplantımızda açılış konuşmalarının ardından, ‘lokalize hastalık’ ve ‘metastatik renal kitlelere yaklaşım’ konularında sunumlar gerçekleştirilecektir” dedi.

14 Kasım 2017 Salı