ERÜ Rektörü Güven, Öğretim Üyeleri İle Vedalaştı

ERÜ Rektörü Güven, Öğretim Üyeleri İle Vedalaştı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sağlık Bakanı Yardımcılığı görevine atanan Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven, öğretim üyeleri ile vedalaştı.

Öğretim üyelerine yönelik Rektörlük Konferans Salonu'nda veda konuşması yapan Prof. Dr. Muhammet Güven, şunları söyledi:

Yaklaşık 28 yıl hizmet ettiğim kurumdan ayrılmak durumunda kalıyorum. 2,5 yıllık Rektörlük görevinde sizlerle birlikte çalıştık. Aranızda, dekanlık ve başhekimlik döneminde daha uzun süre beraber çalıştığımız arkadaşlarımız var. Daha süremiz vardı, ama Allah böyle takdir etti. Artık Erciyes Üniversitesi ve Kayseri’ye değil, tüm Türkiye’ye hizmet etmem istendi. Bizde hayır diyemedik. Yarın itibari ile de Ankara’ya gitmem gerekiyor. Pazartesi de göreve başlayacağım. Öncelikle beraber çalıştığımız süre zarfında yaptığınız hizmetlerden ve desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Erciyes Üniversitesi iyi yerlere gelmiş bir üniversite. Daha iyi yerlere getirmeye çalıştık. İnşallah bundan sonra da bu ivmesini devam ettirecektir. Bundan kuşkum yok. Sizler burada olduğunuz sürece, böyle bir tereddüdümüz yok. Bizde Ankara’da sizlere ne tür destekler gerekirse, her türlü desteği inşallah vereceğiz. Ama bizim Erciyes Üniversitesi maceramız bitmiş görünüyor. En azından bir 5 yıl burada olmayacağız. Sonrası ise Allah Kerim. Bu süre içeresinde inşallah sizler üniversitenin gelişimi için elinizden geleni yapacaksınız. Bizde Erciyes Üniversitesi ile gurur duymaya devam edeceğiz.”

Prof. Dr. Muhammet Güven, duygusal konuşmasının ardından öğretim üyeleri ile tek tek vedalaştı.

Video için tıklayınız
21 Temmuz 2018 Cumartesi