ERÜ, Üniversitelerarası Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Bayanlarda 5, Erkeklerde 9. Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 7-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında Adana’da yapılan Üniversiteler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Erciyes Üniversitesi bayan takımı 5, erkek takımı ise 9. oldu.

Erciyes Üniversitesi’nin 12 kadın, 13 erkek sporcu ile temsil edildiği müsabakalar sonucunda, 3000 m. kadınlar koşusunda Büşra Nur Koku Türkiye şampiyonu, 1500 m. kadınlar koşusunda Fatma Arık Türkiye Şampiyonu, 800 m. kadınlar koşusunda yine Fatma ARIK Türkiye ikincisi, 4x400m. kadınlar koşusunda Hatice Taşçı, Fatma Arık, Sinem Özpınar ve Büşra Nur Kokudan oluşan kadınlar bayrak takımı Türkiye üçüncüsü oldu. Ayrıca Erciyes Üniversitesi kadın takımı 37 Üniversite arasında Türkiye beşincisi oldu.

Erciyes Üniversitesi Kros Erkek takımı ise 47 üniversite arasında Türkiye dokuzuncusu oldu.

Öğrencilerimizi, antrenörlerini, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğr. Gör. Mehmet Yardımcı’yı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

14 Mayıs 2018 Pazartesi