Güzel Sanatlar Fakültemizde Emeklilik Töreni Düzenlendi
Üniversitemiz Güzel Fakültesi’nden emekli olan Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Rahim Mammadov için emeklilik töreni düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık makamında düzenlenen emeklilik törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Aygül Aykut katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, törende yaptığı konuşmasında emekli olan öğretim üyesi Doç. Rahim Mammadov’a emeklilik hayatında mutluluklar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın konuşmasının ardından Doç. Rahim Mammadov’a plaket ve hediye takdim edildi.
Güzel Sanatlar Fakültemizde Emeklilik Töreni Düzenlendi Güzel Sanatlar Fakültemizde Emeklilik Töreni Düzenlendi Güzel Sanatlar Fakültemizde Emeklilik Töreni Düzenlendi
31 Ağustos 2020 Pazartesi
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi