Hastanemizde “Dünya Yoğun Bakım Farkındalık Günü” Etkinliği Düzenlendi

Tıp Fakültesi Hastanelerinde “Dünya Yoğun Bakım Farkındalık Günü” etkinliği düzenlendi.

Gevher Nesibe Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, çok sayıda idari personel ve hasta yakını katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kürşat Gündoğan, yoğun bakım prosedürleri hakkında bilgi verdi.

Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Sungur da yaptığı konuşmasında, yoğun bakımlarda hastalara uygulanan tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Video için tıklayınız
17 Mayıs 2019 Cuma