Kaski,Erciyes Üniversitesi Ortak Çalışma Alanları Tespit ve İşbirliği Geliştirme Toplantısı Yapıldı

KASKİ- Erciyes Üniversitesi ortak çalışma alanları tespit ve işbirliği geliştirme toplantısı kapsamında ERÜ akademisyenleri ile KASKİ yöneticileri Erciyes Teknopark’ta bir araya geldiler.

Toplantıya KASKİ Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Özgür Özdemir ile Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Recai Kılıç da katılım gösterdi. Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi ve KASKİ sunumlarının yapılmasının ardından işbirliği olanaklarının, ortak çalışma alanlarının tespiti adına istişare yapıldı.

İstişarelerin ardından yapılabilecek çalışmaların gelişmesi adına düzenli olarak bir araya gelinmesine karar verildi.

13 Eylül 2019 Cuma