REKTÖRLÜK HABERLERİ
Macaristan Ankara Büyükelçisinden Rektörümüze Ziyaret

Macaristan Ankara Büyükelçisinden Rektörümüze Ziyaret

Macaristan Ankara Büyükelçiliği görevini devreden Büyükelçi Gabor Kıss, veda ziyaretleri kapsamında Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Konuğunu Rektörlük binası önünde karşılayan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış,  makamda konuğu Macaristan Ankara Büyükelçisi Gabor Kıss ile bir süre görüştü.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Macaristan Ankara Büyükelçisi Gabor Kıss’a üniversitenin çini işlemeli vazosunu takdim etti. Büyükelçi Gabor Kıss ise, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a Macaristan el yapımı porselen ve kitap hediye etti.

Rektörlük ziyaretinde Macaristan Ankara Büyükelçisi Gabor Kıss’a, Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz da eşlik etti.

11 Şubat 2019 Pazartesi
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ