Mühendislik Fakültesi 3. Grup Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi 3. Grup Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde 3. grup mezuniyet töreni kapsamında Makina, Tekstil, Malzeme Bilimi, Mekatronik ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olan 600 öğrenciye törenle diplomaları verildi.

Süleyman Demirel Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak ve Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Altun, 2. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü İmalat Müdürü Hv. Mühendis Yarbay Bülent Işkın ile akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açış konuşmalarında Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Altun, hayat boyu öğrenmeye dikkat çekti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak ise konuşmasında, “Ülkemizin bulunduğu coğrafya oldukça zor ve çetin bir coğrafyadır. Bu coğrafyaya hakim olmanın ve sürekli olarak yaşamanın temel konusu, güçlü bir devlet kurmaktan, bu devleti devam ettirmekten geçiyor. Siz gençlerimize çok güveniyoruz. Aldığınız mühendislik eğitimi ile sosyal eğitime güvenin. İnanıyoruz ki! Sizler Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbalini şekillendirecek gençlersiniz” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödül ve mezun öğrencilere diploma takdim edildi.
Video için tıklayınız

22 Haziran 2018 Cuma